Dünyayı esir alan aile

Dünyayı para ve faizle, yetmezse entrika ile yüzyıllardır esir alan aile YAHUDİ Rothschild ailesiRothschild hanedanı veya kısaca Rothschildler’dir.

Kırmızı Kalkan

 

1700’lerin sonlarına doğru, Yahudi bankacı Mayer Amschel Rothschild (1744-1812) tarafından kurulan ve Avrupanın her yerinde hatta Osmanlı’da bankalar, faiz tuzaklarını kuran, Almanya Frankfurt merkezli YAHUDİ bankacı bir ailenin ilk temelini atmıştır. Avrupayı o kadar esir almıştır ki bu günah batağı, bu aileye Avusturya HABSBURG imparatoru İkinci Francis, BARON ünvanı verdi ve bu soyluluk ( ! ) ünvanı aileden doğacak çocuklara miras olarak geçti. İngiltere Kraliçesi Victoria da bu BARON ünvanlarını tanıdı ve ülkesinde de kullanmalarına izin verdi. 1800’lerde aile en büyük servetine ulaştı.

Rothschild terimi, Almanca “kırmızı kalkan” anlamına gelmektedir. Ailenin kurucusu Yahudi bankacı Mayer Amschel Rothschild ‘ın dedesinin dükkânında kırmızı bir kalkan asılıymış. Soyadının orijininin bu kalkan olduğu söylenir. Rothschild soy ismi, Almanya’da çok yaygındır, ama hepsini, hatta çoğunun bu aileyle bağlantısı yoktur.

Yahudi bankacı Mayer Amschel Rothschild’in 5 oğlu vardır. Para ile faiz işi yapmaları için 5 oğlunu Avrupanın çeşitli şehirlerine yollayarak Avrupa’daki etkisini genişletti.

Rothschildlerin yarattığı bu yeni tarz uluslararası iş yeri, ilginç bir şekilde  yerel saldırılara karşı da  dayanıklı idi. 1819’da antisemitik- yahudi siyonizmi karşıtlığı  şiddet, Almanya’nın her tarafına yayıldı. Bu şiddet saldırılarında Frankfurt’taki Rothschild bankasına da saldırı oldu, fakat önceden öngörülerek ya da istihbarat alınarak farklı merkezlere dağıtılmış Rothschild servetine zarar gelmedi.

Mayer Rothschild’in bankalarının en önemli özelliği; işin kontrolünü aile içinde tutması, bu sayede de başarılı işleri, sırlarını ve servetlerinin boyutunu gizli tutabilmesiydi. 1906 civarında, Yahudi  “Rothschildlerin başlattığı farklı finans merkezlerine aynı ailenin şube açtığı bu teknik kısa zamanda Bischoffsheim, Pereire, Seligman, Lazard gibi aileler ve diğer Yahudi finansörler tarafından takip ve taklit edildi ve bu finansörler finansa yatkınlıkları ve sağlamlıklarıyla sadece Yahudi çevrelerinde değil, bütün dünyada bankacılık , faiz ve finans sektörüne hakim oldular. Bütün bu sistemin en büyük hissesi ve patronu Rothschildler idi. 

Mayer Amschel Rothschild’in oğulları ve gittikleri şehirler şöyleydi:

  • Amschel Mayer Rothschild (1773-1855):  Frankfurt ; çocuğu olmadı, mirası Salomon ve Calmann’ın çocuklarına kaldı.
  • Salomon Mayer Rothschild  (1774-1855): Viyana
  • Nathan Mayer Rothschild (1777-1836): Londra
  • Calmann Mayer Rothschild (1788-1855): Napoli
  • Jakob Mayer Rothschild (1792-1868): Paris

Rothschildlerin arması, sıkılmış bir yumruk ve Mayer Rothschild’in beş oğlunu simgeleyen beş oktan oluşuyor. Bu aynı zamanda İNCİL’in Psalm: 127 bölümüne de bir göndermedir: “Bir savaşçının elindeki oklar gibi”. Ailenin sloganı ise, armanın altında LATİNCE yer alıyor: Concordia, Integritas, Industria (Uyum, Dürüstlük, Girişimcilik). 

Kraliyet ve aristokrasi arasında yaygın olan, daha sonra da DU PONT Ailesi gibi iş çevrelerince de kopyalanan bir teknik olan ilk ve ikinci dereceden kuzenler arasında evlilikleri dikkatle ayarlayarak, Mayer Rothschild, servetin ailede kalmasını uzun bir süre sağlamayı başardı. Fakat daha sonraları, 1800’lerin sonlarına doğru neredeyse bütün Rothschildler aile dışından, genellikle de aristokrasi ve diğer finansal hanedanlar içinden evlilik yaptılar. Yani bu kural biraz yıkılmış oldu.

Rothschild ailesi bu gün de sıklıkla dünyanın ve yaşamın başına bela olan TAPINAKÇILAR, İLLUMİNATİ gibi kötülüklerin merkezinde anılmıştır. Bu kötülükler farklı biçimler almaktadır; örneğin aile illuminati üyesi olduğu şüphesiyle, bütün dünyanın servetini ve finansal kurumlarını kontrol ettiği iddiasını  ve devletler arası savaşı teşvik ettiği şüpheleri birçok bilgi ve belgeye dayanmaktadır.

Savaşlar borçlu bir devleti, yenilgisi ve toprak kaybı sonucu faiz ödemelerini karşılayamaz duruma getirme riski taşıdığından var olan bono fiyatlarını da kötü etkilemekte, bu da tefecilik faiz sektörüne iş çıkarmaktadır.  Rothschildler para ve faiz ticareti ( ! ) yapmaktan bu gibi durumlarda parasını her zaman katlamış, öyle ki ingiltere – Napolyon savaşında ingiltereye destek vererek, savaşı Napolyon’un kaybetmesini sağlamışlardır.

Rothschildler hakkında bir başka suçlama daha vardır. Bu suçlamaya göre Rothschild ailesinin asıl amacı, dünyadaki insan nüfusunu azaltmaktır. Yani çıkardıkları savaşlar ve virüslerle nüfusu dengede tutmaya çalışmaktadırlar. Bu suçlamalar ve şüpheler  sebebiyle birçok insan ve mazlum ülke vatandaşları, Rothschild ailesine sıcak bakmamaktadır. Örneğin, Svalbard’da bulunan küresel tohum deposunun yapılış amacı bu aileyle ilişkilendirilmektedir.

Çünkü bu depo, olası felaketlerden sonra geriye kalacak insanlar için yapılmıştır. Bu, akla hemen hangi insanlar geriye kalacak sorusunu da getirmektedir. Sonuç olarak bunların hepsi bu ailenin karanlık işlerinde gizlenmektedir ve günün birinde aşikar olacaktır.